Wintertuinen (ongeïsoleerde tuinkamers)

Een wintertuin is qua uiterlijk hetzelfde als een traditionele serre maar dan opgebouwd met ongeïsoleerde veranda- en kozijnprofielen. Onze wintertuinen kunnen zowel worden gebouwd met de Inverno- als de Estate veranda.

Voor het dichtzetten van de zijkanten en de voorkant bestaan er een legio aan mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit aluminium kozijnen voorzien van glas, aluminium schuifpuien en stolpdeuren. Voor een panoramische kijk op de tuin kunt u ook kiezen voor de hardglazen schuifwanden, waarmee u de veranda helemaal open en dicht kunt zetten naar gelang de weersomstandigheden.

Een wintertuin zorgt ervoor dat u in het voor- en najaar toch enigszins buiten kunt zitten, met een terras-heater of openhaard is de ruimte heel snel te verwarmen en heeft u toch het gevoel dat u buiten zit. Wat belangrijk is voor een wintertuin is de fundering omdat het geheel als één bouwwerk wordt geplaatst moeten er geen grote verschilzettingen plaatsvinden. In de meeste gevallen kan worden volstaan met een ringbalk-fundering, wanneer de ondergrond uit klei bestaat moeten erg mogelijk pulspalen worden geslagen door een mobiele mini-heistelling. Dit wordt per project bekeken en zal apart worden geoffreerd.

De onderstaande prijslijst is gebaseerd op de Inverno veranda in standaard maten exclusief fundering.
prijslijst en aanvulling volgt spoedig

 
Bekijk onze projecten! Neem Contact op!