Glazen panorama schuifwanden

De glazen panorama schuifwand is een subtiel aluminium profielsysteem voor bewegende glaselementen.

Het niet geïsoleerde schuifraamsysteem, bestaat uit 10mm gehard glazen deuren die rondom facet geslepen zijn lopend op een railsysteem met bovengeleiding. De afzonderlijke glaselementen liggen in een eigen aluminium slee met geïntegreerde  looprollen die op afzonderlijke rails naast elkaar lopen. De slee is uitgerust met een meenemer die het volgende element bij het afsluiten automatisch meetrekt. Doordat de glas elementen niet omkaderd zijn met profielen ontstaat er vrij doorzicht, het panoramisch uitzicht op de tuin. In geopende situatie wordt de doorloop maar verkleind met de breedte van 1 glaselement. Bij volledige sluiting kan de wand afgesloten worden met een inhaak-vergrendeling van het laatste element aan de zijaanslag. De onderrail kan worden verzonken in de vloer zodat er geen opstap is van binnen naar buiten.

De wand biedt een goede bescherming tegen wind en neerslag, om tocht te voorkomen kunnen er verticale tochtborstels op het glas worden geplaatst. Er is gekozen voor een 5-rail systeem om flexibel in elementbreedte te kunnen werken, gebruikt men minder rails dan kunnen de open railposities worden afgesloten met een bijbehorend inlegrubber.

De bovengeleiding, beide zij-aanslagen en de sleeën worden geleverd in de standaard ralkleuren van de veranda’s de onderrail wordt geanodiseerd (aluminiumkleur) geleverd in verband met gebruiksslijtage op het loopvlak wanneer dit gelakt zou zijn.

Bekijk onze projecten! Neem Contact op!

 

5-sporigsysteem

Incl. zijaanslagen en tochtborstel

  • 300×220 cm  € 900,-
  • 400×220 cm  € 1.200,-
  • 500×220 cm  € 1.500,-
  • 600×220 cm  € 1.800,-