Over ons

ALUMINIUM VERANDA’S

EVO veranda’s  en overkappingen is leverancier van aluminium veranda’s van een Nederlands-Duitse fabrikant behorend tot de top van Europa. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor de fabrikant zijn wij als familiebedrijf zelfstandig verder gegaan met een dealerschap voor de verkoop in de Benelux.  Als mede ontwikkelaar van het product hebben wij alle kennis in huis om u goed te adviseren over wat er allemaal mogelijk is met het verandasysteem.  Onze jarenlange verkoop ervaring en gespecialiseerde montageploegen hebben ervoor gezorgd dat honderden mensen nu een prachtige veranda hebben staan.

Het product voldoet aan de strenge Duitse eisen wat betreft constructienormen en het ontwerp in combinatie met de dikte van het aluminium maakt een hoge dakbelasting mogelijk. Zo is het dak betrouwbaar in de winter bij  bijvoorbeeld sneeuwophoping en harde wind. Het assortiment bestaat uit drie verschillende lijnen, met verschillende eigenschappen uiterlijkheden en prijzen. Wij onderscheiden ons op de markt door naast standaard veranda’s met name maatwerk te leveren, zodat elke klant zijn unieke veranda gerealiseerd kan krijgen. Bij ons staat service en duidelijkheid voorop dat geldt voor ons vanaf de offerte tot de oplevering en de afhandeling van servicewerkzaamheden indien nodig. Dit geldt ook voor onze prijsstellingen, deze zijn scherp, duidelijk en compleet, wij ambiëren dan ook niet de goedkoopste partij te zijn maar wel de meest duidelijke zonder verassingen.

HOUTEN VERANDA’S

Voor onze houten veranda’s maken wij gebruik van diverse soorten hout zoals Frans eiken en goedgekeurd FSC noord europees vurenhout in combinatie met  unieke aluminium afdekprofielen voor op het dak. De aluminium afdekprofielen op het hout zijn voorzien van inlegrubbers en  bieden de mogelijkheid om lichtdoorlatende platen zoals polycarbonaat en glas op het dak toe te passen. Zo vormt zich een waterdichte aansluiting met de dakplaten zonder het rustieke karakter van hout te verstoren.

Belangrijkste adviezen bij de aanschaf van een veranda:

1. Vergelijk nooit prijzen van een basispakket, omdat de meeste meerprijs opties eigenlijk standaard zouden moeten zijn, bijv. fundatie en verlichting en transport dus altijd complete offertes vergelijken
 
2. Bekijk het product in een showroom en zie wat u koopt, 1mm dikker aluminium maakt het verschil en bepaalt dus ook de prijs.

Bekijk onze projecten! Neem Contact op!